Doktor i Shkencave Dr. Eser AĞAR

I lindur në Adana në vitin 1977, Eser Ağar përfundoi arsimin e tij fillor, të mesëm dhe të lartë në Adana. Ai filloi arsimin e tij mjekësor në Fakultetin e Mjekësisë në Universitetin e Ankarasë në vitin 1995 dhe u diplomua në vitin 2001. Ai filloi specializimin e tij në Obstetrikë dhe Gjinekologji në Spitalin e Trajnimit dhe Kërkimit Şişli Etfal të Stambollit në vitin 2002 dhe u bë mjek specialist në vitin 2006.

Për shkak të interesit të tij për kirurgjinë estetike, ai punoi me Dr. Red Alinsod, i njohur botërisht, në Los Anxhelos, Shtetet e Bashkuara në vitin 2011, duke u fokusuar në estetikën gjenitale, labioplastikën, estetikën e Labium Majus, estetikën klitorale, himenoplastikën, rinovimin vaginal dhe ngushtimin vaginal. Pas kthimit nga Shtetet e Bashkuara, ai punoi në Spitalin Anadolu të Silivrit dhe Spitalin Kolan të Silivrit.

Në vitin 2017, ai filloi të shërbejë pacientët e tij në klinikën e tij. Pasi mori titullin Dr. Instruktor në vitin 2016, Dr. Eser Ağar ka kontribuar në edukimin e qindra studentëve në Universitetin Gelişim të Stambollit. Fushat e tij të ekspertizës përfshijnë operacionet kozmetike si labioplastika, ngushtimi vaginal, OShot, himenoplastika, trajtimet me lazer, trajtimi i HPV dhe lythave. Ai ka botuar publikime shkencore dhe kapituj librash në këto fusha.

Assoc. Prof. Dr. Eser Ağar është anëtari i parë turk i Akademisë Amerikane të Gjinekologëve Kozmetikë dhe është gjithashtu anëtar bordi i Shoqatës së Kozmetologjisë Gjinekologjike dhe Rekonstruksionit Pelvik.

Labioplastika

Variacionet në madhësinë ose formën e labia minora (buzët e brendshme) mund të shkaktojnë shqetësime ose shqetësime estetike për individët. Operacioni estetik në të cilin indet e tepërta në labia minora hiqen kirurgjikisht dhe rikthehet simetria quhet labioplastika.

Lexo më shumë

Ngushtimi Vaginal

Zgjerimi vaginal dhe ulja e kënaqësisë gjatë marrëdhënieve seksuale, shfaqja e tingujve të padëshiruar dhe papajtueshmëria seksuale midis partnerëve mund të trajtohen në mënyrë efektive me lazer fraksional ose ndërhyrje kirurgjikale.

Lexo më shumë

Trajtimi i Lythave

Lythat gjenitale janë një infeksion i përhapur i shkaktuar nga virusi HPV, i transmetuar kryesisht përmes kontaktit seksual dhe herë pas here përmes mjeteve jo-seksuale. Trajtimi me lazer është një metodë trajtimi pa dhimbje, efektive dhe e shkëlqyer me një shkallë të ulët rikthimi.

Lexo më shumë


TRAJTIMET TONA

Në klinikën tonë, ne kryejmë me sukses ndërhyrje kirurgjikale të vogla, trajtime të lythave nën anestezi lokale, procedura si biopsia dhe kolposkopia, së bashku me procedura kozmetike si ngushtimi vaginal me lazer. Operacionet që kërkojnë anestezi të përgjithshme dhe spinale, dhe që kërkojnë shtrim në spital si labioplastika, kirurgjia e ngushtimit vaginal, kryhen në spitalet tona të lidhura si Spitali Anadolu i Silivrit dhe Spitali Ndërkombëtar Medicana. Pacientët që duan informacion më të detajuar rreth trajtimeve që ofrojmë mund të na kontaktojnë në 0212 728 63 61 ose 0505 260 72 38 ose të paraqesin pyetjet e tyre duke plotësuar formularin e kontaktit në faqen tonë të internetit.

LABIOPLASTIKA

Labioplastika është operacioni kirurgjikal për të korrigjuar labia minora (buzët e brendshme) të varura, të zmadhuara ose asimetrike.

Lexo më shumë
NGUSHTIMI VAGINAL

Ngushtimi vaginal i referohet reduktimit të diametrit të vaginës që është zmadhuar dhe ka humbur palosjet e saj për shkak të lindjes.

Lexo më shumë
O-Shot

Injeksioni i plazmës së pasur me trombocite të marrë nga gjaku i vetë pacientit në pikën G quhet Orgasm Shot (O-Shot).

Lexo më shumë
ESTETIKA E LABIUM MAJUS

Me kalimin e moshës dhe shtimin e peshës, buzët e jashtme mund të humbasin volumin dhe të varen. Kjo deformim mund të korrigjohet me labium majus plasty.

Lexo më shumë
TRAJTIMI I LYTHAVE

Ne trajtojmë lythat gjenitale dhe trupore me avantazhin e lazerit fraksional, pa dhimbje, pa lënë shenja dhe me një shkallë të ulët rikthimi.

Lexo më shumë

RISHIKIMET E PACIENTËVE

FORMA E KONTAKTIT